top of page

EnginX


Wij werken aan het product Orion, een systeem voor het doen van vloeistofberekeningen voor engineers in de maakindustrie.

 

Over de opdrachtgever 

EnginX zorgt ervoor dat bedrijven snellere en betere technische beslissingen kunnen nemen.

Ze bieden online services voor productontwikkeling en onderhoud, gebaseerd op een API die naadloos data integreert van verschillende bronnen.

 

De vraag

Om ervoor te zorgen dat EnginX bedrijven kan helpen om snellere en betere technische beslissingen te maken is er een systeem nodig dat dit mogelijk maakt. EnginX wil bedrijven in de maakindustrie de mogelijkheid geven om via een webapplicatie vloeistofberekeningen uit te voeren.

 

De webapplicatie 

De webapplicatie bestaat uit een applicatie waarbij engineers in de maakindustrie een duidelijk overzicht hebben bij het maken van vloeistof berekeningen. Deze applicatie wordt ‘Orion’ genoemd. Met Orion kunnen engineers virtueel verschillende pompen aan elkaar koppelen en hebben daarbij inzicht in onder andere de temperatuur. Ook geeft Orion aan of iets wel of niet werkt en waardoor dit komt, waardoor er minder snel fouten kunnen worden gemaakt. Het systeem levert ook een output met daarin de gegevens wat betreft de vloeistof berekeningen zodat er een duidelijk overzicht tot stand komt. 

bottom of page